Bleiswijk – Zondagavond 28 februari heeft er vanaf omstreeks 20:30 uur enige tijd een politiehelikopter boven Bleiswijk gevlogen wegens een inbraak-melding. 

De politie heeft omstreeks 20:30 uur een melding binnen gekregen van een inbraak in Bleiswijk, hierop is de politiehelikopter ook gaan vliegen. De politiehelikopter vloog enige tijd, om de collega’s op de grond te assisteren. ‘De daders zijn niet gevonden, de politie stelt een onderzoek in’ meldt een woordvoerder.

Vlucht van politiehelikopter in Bleiswijk
Vlucht van politiehelikopter in Bleiswijk

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten