Berkel en Rodenrijs – Woensdagavond 24 februari is er rond 20:20 uur een eenzijdige aanrijding gebeurd op de Noordersingel in Berkel en Rodenrijs.

Het betrof een eenzijdige aanrijding waarbij een scooter betrokken was. Door onbekende oorzaak is er een scooterrijder tegen een boom gereden. Na de crash is de bestuurder van de scooter geslingerd en lelijk ten val gekomen. Diverse hulpdiensten waaronder brandweer, ambulance en het mobiel medisch team zijn ter plaatse gekomen om hulp te verlenen.

Echter mocht deze hulp niet meer baten, de bestuurder van de scooter is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie is een onderzoek naar de toedracht gestart.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten