Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 25 februari zijn er al meerdere mensen langsgekomen op de plaats waar gisteravond een dodelijk ongeval heeft plaatsgevonden aan de Noordersingel in Berkel en Rodenrijs.

De politie heeft bekend gemaakt dat het gaat om een 18-jarige jongen uit Berkel en Rodenrijs. Op de Noordersingel zijn al meerdere bloemen, kaarsen en foto’s neergelegd ter nagedachtenis van de overleden bestuurder.

Binnenkort zal de uitvaart van het slachtoffer in besloten kring plaatsvinden.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten