Bergschenhoek – Maandagmiddag 22 februari zijn de hulpdiensten omstreeks 17:20 uur gealarmeerd voor een aanrijding waarbij de bestuurder is doorgereden aan de Dorpsstraat in Bergschenhoek.

 

De politie was snel ter plaatse. Al snel was het duidelijk dat er twee kleine kinderen zijn aangereden die met de fiets wilden oversteken. De kinderen hadden geen letsel waarvoor er geen medische hulp nodig was. De politie heeft de kinderen thuis gebracht, en zijn opzoek naar de dader. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten