Bergschenhoek – Zondagmiddag 21 februari is de brandweer omstreeks 15:00 uur opgeroepen voor een stormschade aan de Emmastraat in Bergschenhoek.

Ter plaatse bleek het te gaan om een bouwterrein aan de Wilhelminastraat waar een aantal hekken zijn omgewaaid. De brandweer heeft de meldkamer het bedrijf laten inlichten over de omgewaaide hekken en heeft deze weer overeind gezet. Terwijl de brandweer hiermee bezig was werden ze opgeroepen voor een andere melding in Berkel en Rodenrijs. Nadat het bleek dat daar ‘loosalarm’ was zijn ze terug gekeerd naar de Emmastraat in Bergschenhoek voor verdere afhandeling.

Er zijn bij dit incident geen gewonden gevallen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten