Berkel en Rodenrijs – Vrijdagavond 19 februari zijn de hulpdiensten omstreeks 19:40 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Diamant in Berkel en Rodenrijs.

Ter plaatse ging het om een schoorsteenbrand hiervoor is de ladderwagen van Rotterdam opgeroepen. Er is tijdens de brand een redelijk hoeveelheid rook vrijgekomen. De brandweer had de brand snel onder controle. Nadat de brand geblust was heeft de brandweer de woning nog geventileerd. De bewoners hebben het pand op tijd kunnen verlaten.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten