Berkel en Rodenrijs – Zondagavond 14 februari omstreeks 23:30 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een voertuig te water aan de N470 nabij een rotonde tussen Berkel en Rodenrijs en Pijnacker.

Iets voor half twaalf is er een voertuig, met twee inzittende, het water in gereden. De inzittende konden zelf uit het voertuig komen en waren niet gewond en dus hoefde er geen ambulance te komen. De politie heeft één rijbaan tijdelijk afgesloten om met twee bergingsvoertuigen van het bedrijf ‘Quartel’ het voertuig uit het water te krijgen.

De VOA (verkeersongevallenanalyse) van de politie is ook ter plaatse gekomen om de toedracht van het ongeval te onderzoeken.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten