Berkel en Rodenrijs – Maandagochtend 08 februari omstreeks 09:00 uur is er een aanrijding geweest tussen een personenauto en fietser.

Een fietser is op de kruising van Gemeentewerk/Westersingel aangereden door een automobilist. Mogelijk heeft de automobilist de fietser over het hoofd gezien. Het ambulancepersoneel heeft de fietser nagekeken, maar was niet nodig haar te vervoeren naar het ziekenhuis. De politie kwam later ook ter plaatse om de schade te bekijken. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij. Er is verder geen schade, waardoor beide hun weg konden vervolgen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten