Berkel en Rodenrijs – Zaterdagmiddag 6 februari is de brandweer omstreeks 16:44 uur opgeroepen voor een dier in nood. Buurtbewoners maakten zich zorgen nadat ze zagen dat er een kat al enige tijd in de boom zat.

De dierenambulance werd in eerste instantie gebeld. De medewerker van de dierenambulance lukte het niet om de kat uit de boom te halen en schakelde hiervoor de brandweer in. De brandweer heeft de kat uit de boom gekregen. Nadat de kat op de grond was wilde de medewerker van de dierenambulance de kat meenemen, echter ontsnapte de kat en kwam hij in het water terecht. De brandweer is toen nogmaals in actie gekomen en heeft de kat uit het water gehaald. De kat is meegenomen door de dierenambulance voor controle.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten