Berkel en Rodenrijs – Vrijdagavond 5 februari heeft er omstreeks 21:10 uur een kleine brand gewoed aan de Jupiter.

Aan de Jupiter woedde een kleine brand naast een ondergrondse-container. Een matras dat volgens een buurtbewoonster er al een tijdje ligt heeft daar vlam gevat. Een andere bewoner heeft de brandweer gebeld omdat het vuur redelijk hoog bleek te zijn volgens een getuige. De brandweer had het vuur snel onder controle en kon al snel weer richting kazerne. De brandweer gaat uit van brandstichting, de politie is ook ter plaatse geweest en heeft een aantal rondes gereden door de wijk.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten