Berkel en Rodenrijs – Dinsdagmiddag 02 februari heeft er in het centrum aan de Westerwater in Berkel en Rodenrijs een medische noodsituatie plaats gevonden.

Al snel waren de hulpdiensten ter plaatse. Doordat er veel winkelend publiek was in het centrum heeft de politie een deel afgesloten met lint, de brandweer heeft wegens privacy omstandigheden een zeil gespannen. Het is niet bekend hoe het is afgelopen met het slachtoffer.

DSCI7614

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten