Berkel en Rodenrijs – Zaterdagavond 30 januari is de brandweer omstreeks 18:50 uur opgeroepen voor een Dier in Nood aan de Markermeerstraat.

Bewoners aan de Markermeerstraat maakte zich zorgen om een zwaan die een grote wond had onder zijn vleugels. De bewoners hebben de Dierenambulance gebeld en probeerde de zwaan uit het water te halen om mee te nemen en te verzorgen. Dit liep iets anders dan verwacht en het Dierenambulance-personeel schakelde hiervoor de brandweer in. Toen de brandweer ter plaatse kwam hebben zei geholpen het dier uit het water te krijgen. Met een beetje vlieg en stunt werk is het uiteindelijk gelukt om de zwaan uit het water te krijgen en in een speciaal gemaakte zak te stoppen. Hierna kon het beest vervoerd meegenomen worden met de Dierenambulance.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten