Berkel en Rodenrijs – Fikse schade na aanrijding

Bergschenhoek – Maandagmiddag 26 januari zijn omstreeks 17:30 uur de Ambulance en Politie opgeroepen voor een aanrijding op de N209.

Het ongeval gebeurde op de N209, een automobilist probeerde hier te draaien maar ging fout. Een andere automobilist zag hem mogelijk te laat en knalde hierop. Van beide voertuigen zijn de airbag’s eruit geklapt. 1 persoon is nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde niet mee genomen te worden naar het ziekenhuis. Er is geen brandweer opgeroepen omdat er geen sprake was van beknelling.

Een bergingsbedrijf kwam later ter plaatse om beide voertuigen te bergen.

Verkeer

Door het ongeval ontstond er een kleine file in beide richtingen op de N209. Dit werd snel hervat nadat de hulpdiensten retour konden.

 

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten