Bergschenhoek – Vrijdagavond 22 januari heeft de politie 2 personen aangehouden vanwege het aanbrengen van Graffiti.

Vrijdagavond 22 januari om 22.00 uur reed de politie langs het fietserstunneltje-de Zijde gelegen aan de Boterdorpseweg. Daar waren twee jongens bezig met spuitbussen om graffiti aan te brengen in het tunneltje. Beide zijn aangehouden, bekeurd en moesten hun aangebrachte graffiti weer verwijderen.

 

Bron/Foto’s: Buurttoezicht Lansingerland

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten