Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 24 januari is de brandweer opgeroepen voor een containerbrand aan de Terpstraat.

Een voorbijganger zag dat er een container in brand stond en alarmeerde hiervoor de brandweer. De eigenaar van de container zag dat dit zijn container was en heeft zelf het vuur kunnen doven. De brandweer was snel ter plaatse maar hoefde niet meer te blussen, na het opruimen van het afval kon de brandweer retour. De container is aangestoken door brandstichting.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten