Berkel en Rodenrijs – Zondagochtend 17 januari heeft er in een woning aan de Klapwijkse Zoom in Berkel en Rodenrijs een medische noodsituatie plaats gevonden. Al snel waren de hulpdiensten ter plaatse. Ook werd het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam Rijnmond gestuurd.

Zij waren met de traumahelikopter geland bij een speelveldje in de buurt. Nadat het slachtoffer gereed was gemaakt voor vervoer kon de ambulance vertrekken naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is niet meegegaan met de ambulance.
Daarna vertrok ook de traumahelikopter. Kort nadat de rust was weder gekeerd in de woning werd er nog een ambulance opgeroepen naar dezelfde woning. Onbekend was er gebeurd is maar ook deze persoon is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten