Berkel en Rodenrijs – Woensdagochtend 6 januari heeft er een aanrijding plaatsgevonden bij de oversteekplaats aan de Oostersingel.

Omstreeks 08:40 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding bij de oversteekplaats op de Oostersingel. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, de aanrijding is tussen een auto en een fietser. De fietser wou oversteken en is geraakt door een automobilist die hem mogelijk over het hoofd heeft gezien. Het slachtoffer is meegenomen met de ambulance naar het ziekenhuis wegens klachten in zijn onderrug. Het verkeer is enige tijd gestremd geweest.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten