Berkel en Rodenrijs – Donderdagnacht 1 januari 2016 is de lansingerlandse brandweer tijdens de jaarwisseling uitgerukt voor een voertuigbrand aan de Zuideinde.

Toen de brandweer ter plaatse kwam, was het voertuig al bijna uitgebrand. Getuigen vertelden dat de vlammen metershoog waren geweest. De brandweer had het vuur snel onder controle. Oorzaak van de brand was waarschijnlijk vuurwerk, onderzocht wordt of er opzet in het spel was.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten